• ارائه خدمات مشاوره ای به دانشجویان:

بدینوسیله به اطلاع می رساند سرکار خانم مخلصی به عنوان استاد و مشاور مرکز آماده ارائه مشاوره به دانشجویان می باشند.

روزهای ارائه خدمات :دوشنبه و پنجشنبه

نحوه ارائه خدمات :در حال حاضر به دلیل شیوع ویروس کرونا و به منظور حفظ سلامت دانشجویان و پیشگیری از انتشار ویروس مشاوره به صورت تلفنی و آنلاین صورت می پذیرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی وقت با شماره 88807200 داخلی 107 تماس حاصل فرمائید.

• وام دانشجویی:

• بازدید های علمی :

به دلیل ارتباط مستقیم مرکز علمی کاربردی گروه صنعتی گلرنگ با صنعت در هر نیمسال دانشجویان برای اجرای درس کاربینی -کارورزی-بخش عملی دروس نظری- عملی  و دروس عملی

از کارخانجات ,آزمایشگا ها و شرکتهای زیر مجموعه گروه صنعتی گلرنگ در حوزه های مختلف بازدید به عمل می آورند.و مورد راهنمایی مربیان قرار می گیرند.تا به مهارت های عملی مورد نیاز و مرتبط با رشته تحصیلی خود دست یابند.